Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Τυχερός άνθρωπος ο Βαλβέρδε

Από αυτή τη στήλη έχουμε ήδη πει πως θα διαβάζετε κυρίως πολιτικά σχόλια αλλά όταν η αθλητική επικαιρότητα το απαιτεί (σικ), δηλαδή όταν παίζει ο Θρύλος, θα γράφω σχετικά.
Ο Ολυμπιακός νίκησε χθες τον Ολυμπιακό Βόλου και έτσι κράτησε την πρώτη θέση στη Βαθμολογία. Αυτός είναι ο τρόπος που θα έπρεπε να κοιτάζει τους αντιπάλους της η ομάδα, αφ’υψηλού! Έτσι δεν τον απασχολεί τι κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες αλλά πως θα βελτιώνεται ο ίδιος.

Δυστυχώς πέρυσι ο Ολυμπιακός έχασε τη στόφα του νικητή. Απέκτησε κατά κάποιον τρόπο ψυχολογικά προβλήματα, προβλήματα αυτοπεποίθησης.
Αυτή είναι στην πράξη και η άμεσα ορατή θετική συνέπεια του αποκλεισμού από τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Ότι δηλαδή σε συνδυασμό με τη βατή κλήρωση της αρχής ο προπονητής έχει την πολυτέλεια να χτίσει την ομάδα απέναντι σε βατούς αντιπάλους και έτσι να επανέλθει η σωστή ψυχολογία του νικητή στην ομάδα.
Τυχερός άνθρωπος ο Βαλβέρδε. Και τα κλειδιά του μαγαζιού έχει πάρει από τον Μαρινάκη, και η βόμβα του αποκλεισμού από την Ευρώπη δεν έσκασε στα χέρια του (γιατί θα έσκαγε όποιος και αν καθόταν στον πάγκο), και ευνοϊκό πρόγραμμα έχει και παίκτες που μπορούν να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο.
Ελπίζω να εκτιμήσει τα δώρα της τύχης και να δουλέψει τώρα που έχει χρόνο και ευχέρεια λόγω συνθηκών, αλλιώς να ρίξει μια ματιά απέναντι που ο Νιόπλιας με νταμπλ στην πλάτη θα αποχαιρετίσει σήμερα μετά το – εκτός απροόπτου – στραβοπάτημα με τον Εργοτέλη.

Δημοσιευμένο στο blog epilektika.blogspot.com στις 3/10/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου