Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Ας Ξυπνήσουμε επιτέλους!

Οφείλουμε όλοι να καταλάβουμε πως ο GAP είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα και είναι ο κύριος υπεύθυνος για την έλευση του ΔΝΤ. Αυτός ανέλαβε τις επαφές με τους Ευρωπαίους εταίρους, αυτός εξευτέλισε το ήδη καταρακομένο προφίλ της χώρας και αυτός έβαλε στο τραπέζι την προοπτική του ΔΝΤ, δίνοντας διέξοδο στους Ευρωπαίους εταίρους να αποφύγουν τη δέσμευση για τη διάσωση της οικονομίας μας.
Φυσικά ούτε ο Σαμαράς αποτελεί εναλλακτική. Ένας άνθρωπος με μεταπτυχιακές σπουδές στο καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου που δεν έχει αρθρώσει ακόμη λόγο για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας σήμερα. Καμία εναλλακτική πρόταση, καμία απαίτηση για μέτρα ανάπτυξης, καμία ρητορεία για δικαιοσύνη, διαφθορά, ανάκαμψη... Μόνο μία συμπεριφορά Yesman.
Αλλά ο GAP has to get the hell out of here που λένε και στο χωριό του.
Δεν ήμουν ποτέ αριστερός ή αριστεριστής αλλά κόσμε ΤΩΡΑ πρέπει να ξεσηκωθείς. Δεν σου δίνουν εγγυήσεις παρά μόνο σου κόβουν αναιδώς.
Δεν σου δίνουν προοπτική, παρά μόνο δοκιμάζουν την ανέχεια της κοινωνίας ενόψει των μέτρων που θα λάβουν σύντομα σε Πορτογαλία κ Ισπανία. Ο κόσμος οφείλει να αντιδράσει, όχι μικροπολιτικά αλλά στην ουσία. Μακριά από υπάρχοντες πολιτικούς και συνδικαλιστικούς σχηματισμούς αλλά με υπευθυνότητα απέναντι στη ζωή τη δική του και των παιδιών του.
Και να φανταστεί κανείς πως είμαι Φιλελεύθερος Κεντροδεξιός... Το μόνο που υποστηρίζω και απαιτώ όμως είναι το αυτονόητο κ από την πολιτεία κ από το λαό..Υπευθυνότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου